Livrare

Livrare

În general marfa se află deja în stoc. Livrarea are loc imediat după lansarea comenzii. clientul poate opta pentru livrarea prin firme de curierat (ramburs).

SC modadem tex SRL livrează produsele, iar clientul va suporta taxele de livrare. Valoare taxelor este cea stabilită de firma de curierat.

Asadar, pretul final plătit de client este format din valoarea produselor comandate si taxele de livrare si a rambursului percepute de firma de curierat.

Firma SC modadem tex SRL are contract de colaborare cu firmele de curierat. În acest caz, clientii nostri beneficiază de acelesi tarife de transport ca si noi. La cererea clientilor, marfa poate fi trimisă si cu un alt curier rapid.

In cazul in care dupa doua zile lucratoare nu au fost primite produsele ( livrare prin firme de curierat rapid) va rugam sa ne contactati la oricare din numerele de telefon afisate pe pagina de contact sau la adresa de mail:office@modadem.ro sau modadem@hotmail.com pentru a primi numarul de AWB al expedierii sau informatii despre livrare.

SC modadem  SRL doar comercializeaza produse, iar de curierat se ocupa alta firma. Pentru orice informatie legata de transport va rugam sa contactati firma de curireat.Costul exact al transportului si al rambursului puteti să îl aflati direct de la curierul ales

Pentru orice informație vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon -0751062395-0733511744.