Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Accesarea site-ului www.modadem.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare.

Acest site este un catalog de produse si exista intotdeauna riscul ca fotografia de pe site sa nu redea cu acuratete toate detaliile, culorile sau nuantele produsului suntem total exonerati de raspundere din cauza acestor tipuri de neajunsuri.

SC modadem tex SRL doar comercializeaza produse, iar de curierat se ocupa alta firma. Nu suntem responsabili de intarzierile la livrarea comenzii cauzate de serviciul de curireat. Pentru orice informatie legata de transport va rugam sa contactati firma de curireat.

In cazul in care informatiile furnizate de client cand formuleaza o comanda sau in cursul schimbului de mesaje dintre noi, sunt incorecte sau incomplete cumparatorul suporta toate costurile legate de transport.

Continutul site-ului www.modadem.ro apartine SC modadem tex SRL si este protejat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Orice incercare de a copia datele sau informatiile de pe site-ul www.modadem.ro vor fi penalizate conform legii.

Fotografiile si datele pot si folosite numai cu acordul al SC modadem tex SRL.

Clienti care, refuza sau nu preiau comenzilele in mod abuziv nejustificat, vor fi inregistrate intr-o baza de date, speciala. In eventualitatea unei noi comenzi, vor trebui sa plateasca in avans cheltuielile de livrare si returnare a coletului precedent, impreuna cu noua suma datorata.

Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta (aprobata cu modificari prin Legea 51/2003),

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport care este incasata de firmele de curierat si care face obiectul altui contract la distanta.

Pentru returnarea produselor se foloseste acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea.

Daca produsul este folosit, prezinta modificari, returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului. La optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

La optiunea clientului si in cazurile speciale poate opta pentru inlocuirea produsului cu alt produs achitand eventualele diferinte de costuri si toate taxele de transport.

Note

Definitia consumatorului: in conformitate cu OG 130/2000, un consumator este “orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant, in conditiile prezentei ordonante;”

Prin urmare, clientii persoane juridice nu beneficiaza de dreptul de denuntare unilaterala a contractului.

SC modadem tex SRL  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti “Termeni si conditii” fara o notificare prealabila.

SC modadem tex SRL  poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus.